Kaj ste danes dobrega naredili zase?
  PRIJAVA
banner
 
IZDELKI IN STORITVE
Prodajna mesta
Brezplačna dostava
win_tlIFORMACIJE ZA ZDRAVJEwin_tr
blank
prosim pošiljajte na e-mail:
več
blank
win_blblankwin_br
win_tlPOMEMBNOwin_tr
blank
blank
win_blblankwin_br
 
 
Prehranska dopolnila


 

Zakaj Koralni kalcij VIVAN ni v kapsulah?

V vsaki kapsuli je veliko tehnoloških snovi, ki so potrebne za aktivno substanco spravijo v kapsulo. V primeru kalcija je to posebej težavno, saj bi bilo potrebno dodati skoraj polovico teh pomožnih snovi. Pomeni, da je v 500 kg kapsuli je največ 300 mg kalcija, drugo je tehnološki balast, vključno z ovojnino. Tega vsekakor naše telo ne potrebuje. Če upoštevamo količino aktivne snovi so kapsule dražje. 


Za razliko od drugih podobnih pripravkov je ImunoForte zelo primeren za otroke, saj ne vsebuje alkohola. Otroku ga lahko damo tudi tako, da vsebino kapsule damo na žličko saj okus ni slab. Učinkovitost bistveno povečamo, če hkrati dajamo CeVit. Zakaj je potrebno narediti presledek pri jemanju ImunoForteImunoForte je popolnoma naravna snov, jemljemo pa ga s presledki zato, da se telo nanj ne navadi. Tako izdelek ne izgubil svoje učinkovitosti. 

Jemanje večjega števila vitaminov in mineralov hkrati je popolnoma varno, če upoštevamo navodila. Določena previdnost je potrebna pri hkratnem jemanju preparatov, ki vsebujejo vitamina A in E v večjih odmerkih. Več informacij o tem lahko pridobite pri ogledu vitaminske preglednice. V primeru, da z jemanjem različnih dodatkov presegate dnevno priporočljive količine se o tem posvetujte z zdravnikom. Lahko se zgodi, da bo potrebno prilagoditi odmerek vašim specifičnim potrebam, morda celo pride do zmanjšanja dnevnega odmerka zdravil. 

 
Koencim Q10 je le ena od prečudovitih snovi, ki pa ne nadomesti drugih vitaminov oz. mineralov. Z rednim jemanjem koencima izboljšamo delovanje celotnega telesa, vendar je potrebno ob rednem jemanju tega preparata redno skrbeti še za vnos drugih vitaminov in mineralov. S tem bo tudi koencim bolj učinkovit.   

Priporočen dnevni odmerek (an. RDA - Recommended Dietary Allowance) je povprečna količina posameznega življenjsko pomembnega hranila, ki bi naj zadoščala potrebam povprečnih zdravih oseb ob predpostavki, da je vnos vseh drugih hranil zadovoljiv. Več o tem tukaj.

Ne, dodatkov k prehrani ni možno dobiti na recept, tudi v ordinacijah ne. 
 
Da. Predvsem po vitaminu C, saj vsaka pokajena cigareta uniči od 25 do 50 mg tega vitamina.    
 
Sitis FaceBook
Kitajska študija
soče.si
win_tlIZRAČUNAJTEwin_tr
blank
pral: kislo - bazično
bioritem
idealno težo BMI
potrebne kalorije
porabo kalorij
blank
win_blblankwin_br
O podjetju | Pravila poslovanja
W3C XHTML W3C CSS
Copyright © SITIS d.o.o. 2009
CRO ENG GER
RoLAN KOŠARICA