Kaj ste danes dobrega naredili zase?
  PRIJAVA
banner
 
IZDELKI IN STORITVE
Prodajna mesta
Brezplačna dostava
win_tlIFORMACIJE ZA ZDRAVJEwin_tr
blank
prosim pošiljajte na e-mail:
več
blank
win_blblankwin_br
win_tlPOMEMBNOwin_tr
blank
blank
win_blblankwin_br
 
Politika zasebnosti

SITIS d.o.o., se zaveda pomembnosti zanesljivega varovanja zasebnosti vsakega kupca. V skladu z zakonskimi določili, ki formalno določajo načine poslovanja, je SITIS d.o.o. zavezan k varovanju osebnih podatkov in preprečevanju dostopa do podatkov nepooblaščenim osebam.

Osebni podatki registriranega uporabnika so shranjeni v posebni bazi podatkov in se lahko uporabljajo izključno za poslovanje z našimi kupci.

Vsi vpogledi in operacije nad dokumenti se beležijo. Tako lahko v vsakem trenutku identificiramo sodelavca, ki je imel vpogled v bazo podatkov.

Svoje podatke lahko v vsakem trenutku trajno odstranite iz baze podatkov.

 
Varnost v spletni trgovini SITIS

SITIS d.o.o., zagotavlja varno poslovanje z uporabo najsodobnejše tehnologije, z zakonskimi določbami in uporabnikovo osebno odgovornostjo.

Za varnost podatkov je pri uporabi spletne trgovine poskrbljeno po najvišjih standardih, ki v svetu veljajo za elektronsko poslovanje prek interneta.

Prijava uporabnika v sistem preveri tudi identifikacijo strežnika. S tem je uporabnik zavarovan pred pošiljanjem podatkov na nepravi strežnik.

Strežnik ob prejetju naročila preveri podatke in uporabniku vrne podatke v preverjanje. S tem je odpravljena možnost, da bi bili zaradi morebitnih tehničnih napak poslani napačni podatki.
Sitis FaceBook
Kitajska študija
soče.si
win_tlIZRAČUNAJTEwin_tr
blank
pral: kislo - bazično
bioritem
idealno težo BMI
potrebne kalorije
porabo kalorij
blank
win_blblankwin_br
O podjetju | Pravila poslovanja
W3C XHTML W3C CSS
Copyright © SITIS d.o.o. 2009
CRO ENG GER
RoLAN KOŠARICA