Kaj ste danes dobrega naredili zase?
  PRIJAVA
banner
 
IZDELKI IN STORITVE
Prodajna mesta
Brezplačna dostava
win_tlIFORMACIJE ZA ZDRAVJEwin_tr
blank
prosim pošiljajte na e-mail:
več
blank
win_blblankwin_br
win_tlPOMEMBNOwin_tr
blank
blank
win_blblankwin_br
 
NOVA USPEŠNICA DR. CAMPBELLA: PREVARE z dietami z malo OH
Testenine redijo! Kruh je slab! Maščobe niso pomembne! Jejte veliko beljakovin! Proč s glutenom! Stročnice niso zdrave! Krompir je strupen! 
 
To so najpogostejše mantre zagovornikov diet, ki priporočajo nizek vnos ogljikovih hidratov. Z zlorabo nadpomenke “ogljikovi hidrati” v isti koš zmečejo krompir in prečiščeni sladkor, belo moko in kvinojo, ajdo in sirup, vlaknine in prečiščeni beli riž. S to prevaro prodajajo svojo “resnico”, svoje knjige, svoje izdelke in svoje licence. 
Za še eno prevaro gre: obljuba hitre izgube odvečnih kilogramov ne vsebuje opozorila, da s takšnimi dietami resno ogrožamo svoje zdravje. Zamolčani stranski učinki in nedokazani koristni učinki za zdravje, bodo kmalu za¬poslovali sodnike in odvetnike po celem svetu. 

Zakaj tako množično nasedamo tej prevari? Ker ponuja hrano, ki jo že konzumiramo v velikih količinah, in z okusi katere smo načrtno zasvojeni. Kot da bi zdaj uživali malo beljakovin in malo maščob ter preveč celovite rastlinske hrane in je treba to spremeniti. Nič ni bolj daleč od resnice. Ravno hrana z visoko vsebnostjo beljakovin in maščob povzroča največ bolezni in največ debelosti.
 
Za več informacij o knjigi kliknite tukaj.
obvestilo
Sitis FaceBook
Kitajska študija
soče.si
win_tlIZRAČUNAJTEwin_tr
blank
pral: kislo - bazično
bioritem
idealno težo BMI
potrebne kalorije
porabo kalorij
blank
win_blblankwin_br
O podjetju | Pravila poslovanja
W3C XHTML W3C CSS
Copyright © SITIS d.o.o. 2009
CRO ENG GER
RoLAN KOŠARICA